Vi sätter människan i centrum mitt i centrum

Lediga tjänster

Victum Gymnasium söker två engagerade yrkeslärare till vård- och omsorgsprogrammet, anställning: tillsvidare 100%

Till hösten blir det ny programstruktur på Vård-och omsorgsprogrammet. Vi söker dig som vill vara med och utveckla programmet där vi bland annat kommer erbjuda kurser i barnsjukvård och akut- och räddningsmedicin.

Vi söker dig som:

  • Har lärarexamen inom aktuella undervisningsområden, har dokumenterad yrkesskicklighet och erfarenhet av arbete på gymnasieskola.
  • Har ett hjärta som brinner för ungdomars rätt till god utbildning och är intresserad av möta elevens individuella behov och förutsättningar. 
  • Uppskattar att samverka med andra kollegor, har ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt, och därmed bidrar till att utveckla både kompetensen och trivseln i kollegiet.
  • Är duktig på att skapa motivation och bygga goda relationer med elever.
  • Har förmåga att utöva ett tryggt och pedagogiskt mentorskap som utförs i team tillsammans med kollegor.

Victum Gymnasium hittar du i centrala Helsingborg, granne med Helsingborg C. Skolan finns i en vacker fastighet med trevliga lokaler och utblick mot Öresund. Här möts dagligen strax över 230 elever och omkring 20 medarbetare. På skolan har vi Vård- och omsorgsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet, samt Introduktionsprogram. Victum är en fristående gymnasieskola som drivs av Victum AB, ett familjeägt utbildningsföretag som har gymnasieverksamhet i Helsingborg sedan 2002.

Vår elevsyn

Vårt perspektiv är självklart eleven i centrum! Vi satsar kontinuerligt och aktivt på att utveckla våra utbildningar med målet att alla våra elever ska få den allra bästa utbildningen i en trivsam och trygg skolmiljö. Vi vill få våra elever att utvecklas mot mogna, självständiga och trygga individer rustade med en attraktiv gymnasieexamen.

Våra medarbetare

Vi vill att alla ska känna sig engagerade, drivande och delaktiga i skolans utveckling. Vi arbetar målmedvetet med att utvecklas individuellt i sitt yrke, såväl som tillsammans i teamet genom kollegial skolutveckling. Vi vill att varje medarbetare ska ha en bra arbetsmiljö, känna  inflytande och uppleva ett personligt utvecklande arbete. Vårt mål är en skola med  hög trivselfaktor i en stimulerande, samarbetande och kollegial anda.

Praktisk information om tjänsterna 

Tjänstgöringsgrad: 100 %. Tillsvidare. Tillträdesdag 11/8-21 eller enligt överenskommelse. Victum erbjuder avtal via friskoleavtal Almega och praktiserar ferieanställning. Rekrytering sker fortlöpande under rekryteringsperioden och annonsen kan stängas innan utsatt slutdatum.

 

Skicka in din ansökan, bestående av personligt brev och CV, till annsophi.hamark@victumgymnasium.se senast 2021-05-10.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av rektor Annsophi Hamark eller biträdande rektor Håkan Petersson på tel: 042- 37 07 11.

Varmt välkommen med din ansökan!