Vi sätter människan i centrum mitt i centrum

Engagerad grundskollärare till Introduktionsprogrammet

Victum Gymnasium söker engagerad grundskollärare till skolans Introduktionsprogram, tjänsten är en tillsvidareanställning 100 %.

Victum Gymnasium finner du i centrala Helsingborg. Skolan finns i en vacker fastighet, med trevliga lokaler och utblick mot Öresund. Här möts dagligen strax över 200 elever och omkring 20 medarbetare. På skolan har vi Introduktionsprogrammet språk och individuellt alternativ  och Barn- och fritidsprogrammet, samt Vård- och omsorgsprogrammet. Victum AB, är ett familjeägt utbildningsföretag som startade gymnasieverksamhet i Helsingborg 2002.

Vår elevsyn 

Vårt perspektiv är självklart eleven i centrum. Vi satsar kontinuerligt och aktivt på att utveckla våra utbildningar med målet att alla våra elever ska få den allra bästa utbildningen i en trivsam och trygg skolmiljö. Vi vill få våra elever att utvecklas mot mogna, självständiga och trygga individer rustade med en attraktiv gymnasieexamen eller behörighet till gymnasiet.

Våra medarbetare: Victum vill som skola vara en arbetsplats där medarbetarna är engagerade, drivande och delaktiga i skolans utveckling. Vi arbetar målmedvetet och kontinuerligt med kvalitets- och skolutveckling. Vi vill att varje medarbetare ska ha en bra arbetsmiljö, inflytande och uppleva ett personligt utvecklande arbete med en hög trivselfaktor i en kreativ och kollegial anda.

Vem söker vi? 

Då en av våra pedagoger lämnar för annat uppdrag är vi i behov en lärare med behörighet i grundskolans SO-ämnen samt idrott och hälsa. 

Tjänsten innebär 

Du ansvarar för undervisning i SO-ämnen och idrott och hälsa, mentorskap för elever. Tjänsten innebär också att samordna Introduktionsprogrammet när det gäller, studiehandledning, kontakt med Skol-och fritidsförvaltningen i Helsingborg, tolk, etc. 

Som nyanställd på Victum får du en erfaren kollega som personlig mentor, för att få en trygg och bra introduktion till tjänsten.

 Vi söker dig som

  • Har ett hjärta som brinner för ungdomars rätt till bra utbildning och kan möta elevers individuella behov och förutsättningar. 
  • Uppskattar att samverka med kollegor, har ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt och därmed bidrar till att utveckla både kompetensen och trivseln i kollegiet. 
  • Lärarexamen för grundskolans senare år i SO-ämnen och idrott och hälsa, eller motsvarande. 

Praktisk information om tjänsten

Tjänstgöringsgrad: 100%. Tillsvidareanställning. Tillträdesdag så snart som möjligt.

Victum erbjuder avtal via friskoleavtalet Almega och praktiserar ferieanställning.

Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker fortlöpande under rekryteringsperioden och annonsen kan stängas innan utsatt slutdatum.

Ansökan, bestående av personligt brev och CV, skickas till annsophi.hamark@victumgymnasium.se

Sista ansökningsdatum: 2020-10-14

Ytterligare information om tjänsten lämnas av rektor Annsophi Hamark eller biträdande rektor Håkan Petersson tel: 042- 37 07 11.


Varmt välkommen med din ansökan!