Vi sätter människan i centrum mitt i centrum

VILL DU JOBBA MED OSS?

Lärare i svenska som andraspråk, grund och gymnasieskola, samt engelska grund

Victum gymnasium i Helsingborg söker en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i: Svenska som andraspråk och engelska för grundskolans senare år för Introduktionsprogrammet språk, samt Svenska som andra språk på gymnasial nivå.

Vårt Introduktionsprogram växer och därför söker vi ytterligare en medarbetare. Vi söker dig som är en duktig pedagog och som vill vara med och driva och utveckla vårt introduktionsprogram. 

Victum gymnasium finns beläget mitt i centrala Helsingborg i en vacker fastighet med ljusa trevliga lokaler med fönster mot Öresund. På skolan arbetar vi med Introduktionsprogrammet språk, Barn- och fritidsprogrammet samt Vård- och omsorgsprogrammet.

Victum AB är ett familjeägt utbildningsföretag som startade gymnasieskola i Helsingborg 2002. Idag är Victum gymnasium en modern gymnasieskola med omkring 200 elever. Vårt perspektiv är eleven i centrum och vi satsar kontinuerligt och aktivt på att utveckla våra utbildningar med målet att våra elever ska få den allra bästa utbildningen i en trivsam och trygg skolmiljö. Vi vill få våra elever att utvecklas mot mogna, självständiga och trygga individer rustade med en attraktiv gymnasieexamen.

Victum vill som skola också vara en arbetsplats där medarbetarna är aktiva, drivande och delaktiga i skolans utveckling. Vi arbetar målmedvetet och kontinuerligt med kvalitets- och skolutveckling. Vi vill att varje medarbetare ska ha en bra arbetsmiljö, inflytande och ett personligt utvecklande arbete med en hög trivselfaktor i en stimulerande, samarbetande och kollegial anda.

 

Vi tycker det är viktigt att du:

Gillar att samverka med andra kollegor i klassrummet

Är engagerad och drivande samt har ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt

Tycker om ungdomar och kan arbeta flexibelt utifrån var och

ens behov och förutsättningar

Vill verka för ämnesintegrering och samverka med övriga gymnasieprogram 

Vill utveckla skolan tillsammans med övrig personal

 

Tjänstgöringsgrad: 100%

Victum erbjuder avtal via friskoleavtalet Almega och praktiserar ferieanställning.

Under året kommer en vakant position som förstelärare att utlysas på skolan. Sökande med rätt bakgrund har möjlighet att söka denna.

Varaktighet: Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Rekrytering sker fortlöpande under rekryteringsperioden och annonsen kan stängas innan utsatt slutdatum.

Ansökan, bestående av personligt brev och CV, skickas till

annsophi.hamark@victumgymnasium.se

Senast 2019-10-01

 

Ytterligare information om tjänsten lämnas av rektor Annsophi Hamark eller biträdande rektor Håkan Petersson tel: 042- 37 07 11.

 

Varmt välkommen med din ansökan!